gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

INSTORE IN CONCERTO
P.J.M. Bond komt zijn debuutalbum 'In Our Time' (op Concerto Records) presenteren met een live-optreden.
Zaterdag 7 oktober aanvang 17:00. Facebook event




Dit is de gelimiteerde boekeditie met 48 pagina's (inclusief CD) van “In Our Time,” P.J.M. Bond’s debuutalbum gebaseerd op Hemingway’s verhalenbundel In Our Time (1925). In het boek staan essays van popjournalist Jan Donkers, Hemingway-academicus Dr. J. Gerald Kennedy en Bond zelf. Tekeningen voor ieder verhaal zijn gemaakt door kunstenaar Pepijn van den Wall Bake en de kaft is een houtsnede door kunstenaar Rogier Willems.

P.J.M. Bond is Paul Bond, die in 2021 het fraaie Sunset Blues maakte. Zijn nieuwe album, In Our Time, is een fraai klinkend, breed geïnstrumenteerd en prachtig geproduceerd album. Het is een heus thema-album geworden, want Bond heeft de 17 verhalen uit Ernest Hemingway’s boek ‘In Our Time’ stemmig op muziek gezet. In alle verhalen gaat het over de eerste wereldoorlog. Het begint met een sferisch instrumentaaltje (On the Quai at Smyrna), waarna er een heel palet aan klankkleuren voorbijkomt. Stemmige arrangementen, inclusief sobere piano (The Doctor and the Doctor’s Wife), strijkers en een banjo (The End of Something) en het strummend rockende The Battler, inclusief mooie slidegitaar en plokkend mondharpje. Bond heeft met The End of Something een puik verzorgd en sfeervol folk/singer-songwriter album gemaakt. De cirkel is muzikaal rond op de afsluitende track. De klanken van het instrumentale L’Envoi kringelen langzaam omhoog en dat is dan waarlijk ‘The End of Something’.



Luister HIER naar The End Of Something

1. On the Quai at Smyrna
2. Indian Camp
3. The Doctor and the Doctor’s Wife
4. The End of Something
5. The Three-Day Blow
6. The Battler
7. A Very Short Story
8. Soldier’s Home
9. The Revolutionist
10. Mr. and Mrs. Elliot
11. Cat in the Rain
12. Out of Season
13. Cross-Country Snow
14. My Old Man
15. Big Two-Hearted River: Part I
16. Big Two-Hearted River: Part II
17. L’Envoi
Door Fons Delemarre op

nieuwsbrief