gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

BLAAS OF GLORY

HIGHWAY TO HELL

Genre: Pop & Rock
Label: RTBE S-Z VER BA
Releasedatum: 21-01-2011
Herkomst: NL
Item-nr: 2716921
EAN: 8714835083085
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

Bewapend met sousafoon, dwarsfluit, klarinet, lyra, banjo, accordeon, wasbord, akoestische gitaren, snare- en bassdrum en meerstemmige zang, speelt deze heavy metal marching band op geheel eigen akoestische wijze een breed repertoire van klassieke hardrocksongs.

Letterlijk en figuurlijk blaast deze rockbrassband nieuw leven in bekende klassiekers. Zo zijn er verrassende bewerkingen van Van Halen´s Jump en Motörheads Ace Of Spades, maar ook The Final Countdown en Highway To Hell ontkomen niet aan een originele bewerking op deze gezellige en vrolijke langspeler. Sinds de oprichting van deze bijzondere groep in 2007, zijn de heren zowel als straatmuzikanten als op het podium actief. Zo speelde zij al eerder op verschillende grote festivals zoals Sonisphere en Wacken Open Air, en besloten ze om in 2010 samen met topproducer Oscar Holleman de studio in te duiken met deze eerste plaat als prima eind resultaat. Let op voor deze jongens, want voor je het weet marcheren ze jou voorbij op hun Highway To Hell!

Blaas Of Glory Website

nieuwsbrief