gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

SPINAL & STEEN

TOT HET ONTBINDT

Genre: Hiphop & Soul
Label: INFECTED
Releasedatum: 26-03-2009
Herkomst: NL
Item-nr: 2409499
EAN:
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

Steen gaat als een komeet. Momenteel is hij, vooral onder jeugdig publiek, misschien wel de populairste rapper van Nederland. Deze eigenhandig en zorgvuldig opgebouwde reputatie heeft de Utrechtse mc te danken aan hilarische en shockerende filmpjes op internet en aan zijn niets en niemand ontziende teksten.

Deze cd is de opvolger van Kadaverrap, een samenwerking met Spinal. Nog meer dan de vorig jaar verschenen soloplaat Muziek Voor Je Moeder worden hier de grenzen van de goede smaak (die hoes!) ruimschoots overschreden. Niemand is veilig voor dit illustere tweetal. Homo's, gelovigen, vrouwen en gevoelige types moeten dit album absoluut links laten liggen en het is maar de vraag of ouders blij moeten zijn met de smerigheid waar deze twee heren hun kroost mee infecteren.

Wie echter in staat is om door dit alles heen te luisteren en de ironie ervan kan inzien vindt gruwelijke beats en, geloof het of niet, poetische hoogstandjes bij de vleet. Dit alles balancerend tussen kunst en walgelijke troep. U bent gewaarschuwd!

nieuwsbrief