ANIMAL HEART, PERSSON, NINA, LP, 5060243326416

PERSSON, NINA

ANIMAL HEART

Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis Releasedatum: Item-nr: 3203064 EAN: 5060243326416 Drager: LP (Aantal 1) Herkomst: NL
€ 26,99
ANIMAL HEART
BURNING BRIDGES FOR FUEL
DREAMING OF HOUSES
CLIP YOUR WINGS
JUNGLE
DIGESTIV
FOOD FOR THE BEAST
FORGOT TO TELL YOU
CATCH ME CRYIN'
THE GRAND DESTRUCTION GAME
SILVER LIKE THE MOON
THIS IS HEAVY METAL
RECENSIE (442x bekeken)
Zoals haar achternaam doet vermoeden komt deze dame uit Zweden. Wat wellicht minder duidelijk naar voren komt uit haar naam is dat Nina Persson de leadsinger is van The Cardigans. Nina Persson produceerde in samenwerking met haar man Nathan Larson en producent Eric D. Johnson, bekend van The Shins, dit nieuwe soloalbum genaamd Animal Heart met gelijknamige single inclusief. Voor Persson was het naar eigen zeggen het moeilijkste om alleen beslissingen te maken, maar dat ze zich voor dit album het laten leiden door haar sterke ‘gut feeling’. De twaalf nummers hebben stuk voor stuk te maken met het feit dat je niet terug wilt kijken in het verleden maar je juist wil richten op de toekomst. En natuurlijk verdienen thema’s als relaties en vervreemding ook de nodige zinnen in onder andere Catch Me Cryin’ en Forgot To Tell You. Op 26 februari staat Nina Persson in Bitterzoet, Amsterdam.
Recensent : Linda Rettenwander
Datum : 2-05-2014
verschenen in Platomania : 304
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
314
314 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO
Artiest
Titel
uitgebreid zoeken