gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

PAUL CARRACK

GOOD FEELING

Genre: Pop & Rock
Label: RTBE F-L GO ENT
Releasedatum: 21-09-2012
Herkomst: NL
Item-nr: 2986057
EAN: 5037300776071
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

Zo’n beetje tegelijk met de 3cd-verzamelaar Collected, komt het 61- jarige Britse manusje-van-alles met een nieuwe soloplaat, Good Feeling. De 12 tracks op deze plaat hadden geen van allen misstaan op Paul Carrack’s van de hits uitpuilende carriere-overzicht . Daarmee is vastgesteld dat er op Good Feeling niets nieuws onder de zon is. Maar ook dat er wederom vakwerk wordt geleverd met direct al bij eerste beluistering prettig in het gehoor liggende, soms zelfs weldadige songs, voor het grootste deel door Carrack zelf bedacht, uitgevoerd en geproduceerd.

Het mooiste stuk komt halverwege: Make it right en direct daarna volgt een wel heel mooie bewerking van Bruce Springsteen’s If I Should Fall Behind.

Toch één wanklank en dat is het mierzoete afsluitlied A Child Is Born. Dat komt in dit kersthatende huis binnen als pepernoten in de zomer. Maar verder… gewoon een mooie plaat van een alleskunner zonder capsones.

nieuwsbrief