gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service
2 voor € 15,00

TEAM ME

TO THE TREETOPS!

Genre: Pop & Rock
Label: PROPELLER
Releasedatum: 24-02-2012
Herkomst: NL
Item-nr: 2888080
EAN: 7070637505448
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

Mensen die op Eurosonic of Platosonic waren konden al een voorproefje krijgen van Team Me.

Deze zeskoppige formatie uit Noorwegen weet spannende songs en pakkende refreinen te combineren met een bombastisch geluid en een energieke podiumpresentatie.

Het nummer Show Me kan zo op de nationale radio, het heeft alle ingrediënten van een wereldhit, en kan ook goed bij een commercial voor een fotocamera of een hybride elektrische auto met slechts een paar procent bijtelling.

Hier en daar refereert het wat aan Sigúr Rós zoals in het nummer Favorite Ghost, door de ijle zang die wat aan Jónsi doet denken.

Door gebruik van synthesizers zoals in Dear Sister klinkt Team Me wel wat als een handjevol andere Scandinavische bands maar dat mag de pret niet drukken.

To the Treetops werd voorzien van een heldere en knallende productie, en rustigere stukken klinken mooi sfeervol, kortom; heerlijk afwisselend en rijkelijk geïnstrumenteerd pakketje songs.

Deze jongens weten op het podium een energiek feestje te bouwen en dat zou natuurlijk niet op diverse popfestivals misstaan!

Tracks

Disc 1
1. Riding My Bicycle (From Ragnvaldsbekken To Sorkedalen)
2. Show Me
3. Patrick Wolf & Daniel Johns
4. Weathervanes And Chemicals
5. Fool
6. Dear Sister
7. Favorite Ghost
8. Looking Thru The Eyes Of Sir David Breuster
9. I Am Too Scared To Have A Look At You Now
10. Daggers

nieuwsbrief