gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

December vorig jaar. De BBC maakt haar 'Sound of 2014' lijstje bekend met als vaandeldrager de zanger Sam Smith, maar in dat lijstje staat ook een jonge singer-songwriter waarvan nog niemand ooit had gehoord. George Ezra was één van de artiesten die met zijn muziek bepalend moest worden voor 2014. Niets blijkt minder waar, want zijn ongelofelijk grote hit 'Budapest' is niet meer van de landelijke radio af te denken.

Nu is het aan George Ezra om te bewijzen dat hij echt geen eendagsvlieg is. Met zijn debuutalbum Wanted On Voyage zet hij de lijn die hij met 'Budapest' heeft neergezet vlekkeloos door. Fijne singer-songwriter muziek met vaak alleen een elektrische gitaar, soms wat begeleidende drums en vooral de verslavende stem van Ezra zelf. Op dat album laat hij horen waar hij vocaal allemaal toe in staat is en het is vaak onvoorstelbaar om te bedenken dat de zanger pas geleden 21 werd. Zonder te weten wie George Ezra is zou je in eerste instantie denken aan een stokoude, sigaarrokende en whiskydrinkende man die weer eens probeert hip te zijn.

Het is de Britse singer-songwriter gelukt om zichzelf binnen een half jaar te settelen in ieders popminnend brein. De volgende stap is om een onuitwisbare plek te vinden en niet de zanger te worden die we over een paar jaar terug vinden op een One Hit Wonder verzamelalbum. Met Wanted On Voyage heeft George Ezra in ieder geval zijn stinkende best gedaan het publiek voor hem te winnen en waarschijnlijk gaan we nog veel van hem horen!



Tracks

Disc 1
1. Blame It On Me
2. Budapest
3. Cassy O'
4. Barcelona
5. Listen To The Man
6. Leaving It Up To You
7. Did You Hear The Rain?
8. Drawing Board
9. Stand By Your Gun
10. Breakaway
11. Over The Creek
12. Spectacular Rival

nieuwsbrief