gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

ZWART LICHT

NO JUJU

Genre: Hiphop & Soul
Label: POP JV TOP NOTC
Releasedatum: 29-10-2010
Herkomst: NL
Item-nr: 2658137
EAN: 0602527518190
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

Begin vorig jaar denderde Zwart Licht de game in met keiharde live-shows en de debuut-cd Bliksemschicht. Energieke raps van Akwasi en Leeroy over frisse beats van Hayzee. Dit album kende de nodige Grime- en Dubstepinvloeden en deze nieuwe EP borduurt hier op verder.

No Juju is een hype album geworden. De perfecte soundtrack voor een krakersrel of gevangenisopstand, en natuurlijk is een dikke show gegarandeerd, maar het album ontbeert wel enkele vorm van subtiliteit. Op Bliksemschicht waren de opgefokte raps van Akwasi nog enigszins te volgen, maar hier overschreeuwt de talentvolle mc zich toch enkele malen. Rustpunten vinden we pas aan het eind van de plaat waar we wat traditionelere hiphop tegenkomen. Vooral de Tafels-remix (met Zo Moeilijk en Rico) is erg sterk.

Dit tussendoortje van de Amsterdammers zal het zeker goed doen in de moshende zalen.We kijken echter reikhalzend uit naar het ware meesterwerk dat er zeker nog in moet zitten.

nieuwsbrief